Eindejaarstentoonstelling 17: OUD en NIEUW

Op de laatste tentoonstelling van 2017 presenteert Museum Waterland – met als thema OUD en NIEUW – werk van 38kunstenaarsleden van de vereniging. Naast een recent werk is van elke kunstenaar een werk te zien uit zijn of haar beginperiode.

Er is een veelheid aan werk in uiteenlopende stijlen en technieken. Vooral schilderijen, tekeningen en ander werk op papier. Ook beelden, objecten, grafiek en textiel. Steeds zullen ook een of meer deelnemende kunstenaars tijdens de openingstijden aanwezig zijn.

OUD en NIEUW is de laatste tentoonstelling die het Museum Waterland op de Kaasmarkt organiseert. De eerste maanden van het nieuwe jaar moet er verbouwd en ingericht worden. De voortgang daarvan is afhankelijk van vrijwilligers en beschikbare financiele middelen. De eerste tentoonstelling op de nieuwe locatie aan de Peperstraat is reeds gepland en zal een selectie van werk uit de Kollektie Waterland laten zien.

OUD en NIEUW is een verkooptentoonstelling. Ook in de entreezaal is een speciale tentoonstelling ingericht met kunstboeken met ondermeer monografiëen van kunstenaarsleden. En met bijzondere kadoos zoals ‘collector’s items’ en kunstvoorwerpen voor dagelijks gebruik uit de museumwinkel met prijzen vanaf 8 euro. Kijk ook op www.museumwaterland.nl.

De tentoonstelling wordt geopend op zondag 26 november van 16.00 – 18.00 uur. Wij rekenen op uw komst.