Sponsor worden

  1. Sponsor – Deze vorm van sponsoring vormt de basis van onze sponsormogelijkheden. U sluit een overeenkomst voor één of voor meerdere jaren en draagt daarmee bij aan de financiële continuïteit van het museum.
  2. Kollektiesponsor  – Met uw bijdrage steunt u de aankoop van een kunstwerk voor de Kollektie Waterland. In ruil daarvoor kunt u voor een periode van een jaar een kunstwerk lenen uit de Kollektie Waterland voor in uw bedrijf.
  3. Tentoonstellingssponsor – Met uw bijdrage steunt u Museum Waterland in de kosten van een tentoonstelling. Zie ook de tentoonstellingsagenda.
  4. Hoofdsponsor – U steunt Museum Waterland met een vast bedrag over een aantal jaren. In overleg met het museum krijgt u daarvoor een aantal faciliteiten.
  5. Materiele sponsoring – Ook is het mogelijk Museum Waterland te sponsoren door goederen of diensten te doneren. Daarbij kunt u denken aan de wijn voor een opening of bijvoorbeeld het onderhoud van de transportbus. Bij deze vorm van sponsoring is de tegenwaarde aftrekbaar voor de vennootschapsbelasting.

Bekijk hier het overzicht van onze sponsoren.

Meer informatie en aanmelden bij de penningmeester.