Werkgroepen

Werkgroep Tentoonstellingen

De werkgroep tentoonstellingen is verantwoordelijk voor de inhoudelijke samenstelling van het tentoonstellingsprogramma. De leden vertegenwoordigen elk een discipline. De werkgroep bestaat uit: Kees Bierman, Piet Knook (secretaris), Kees van Nunspeet (voorzitter), Laurien Sneep en Reny Worb.  Er zijn vacatures voor twee kunstenaarsleden: voor de schilderkunst en de fotografie. De voorzitter is tevens lid van het bestuur.

 Werkgroep Kunstuitleen

De werkgroep kunstuitleen is verantwoordelijke voor de inhoudelijke samenstelling en de presentatie van de kunstuitleencollectie. Het is de bedoeling dat de commissie bestaat uit vier leden: twee kunstenaars en twee kunstuitleenleners. De werkgroep bestaat uit: Gea Karhof (voorzitter). Er zijn drie vacatures. De voorzitter is tevens lid van het bestuur.

Werkgroep PR

De werkgroep Communicatie is o.a. verantwoordelijk voor de inhoud van de website, de nieuwsbrief, de persberichten en de facebook-pagina. De werkgroep bestaat uit:  Sybille Glas (secretaris), Piet Knook (voorzitter), Liesbeth Molenaar en Hans Polder.